sep21
Vacature kantine

v.v. Hellendoorn is een bloeiende gezellige voetbalvereniging in het mooie dorp Hellendoorn. Saamhorigheid staat bij ons hoog in het vaandel.  De kantine wordt wekelijks op maandagmorgen schoon gemaakt door een paar enthousiaste vrijwilligers. Hier is een vacature ontstaan.

Wat houdt dit precies in:
Wekelijks op maandagmorgen vanaf ongeveer 9 uur  tot omstreeks 12 uur zorg je er met elkaar voor dat de kantine, keuken etc. er weer keurig schoon uit ziet voor onze leden en bezoekers.

Wat krijg je er voor terug?
Vanzelfsprekend een goed gevoel als je weer naar huis gaat. Een passende vrijwilligers vergoeding en jaarlijks een gezellige medewerkers avond in ons clubgebouw.

Spreekt dit je aan of weet je mensen uit je omgeving,  neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via mail: r.overmars1970@gmail.com of telefonisch op 06-275 70 539. Tenslotte is de vereniging van ons allemaal en willen we allemaal binnen komen in een gezellige warme en schone kantine.

Reageer snel!

Namens de kantine commissie,