Home
 
sep13
Geslaagde bijeenkomst VTON bij v.v.Hellendoorn
Afgelopen woensdagavond werd er door Carlo Kastermans van VTON een uitleg gegeven over de nieuwe voetbalmethode die ingaat bij v.v.Hellendoorn! Bijna 40 trainers bezochten deze bijeenkomst! Er werd uitleg gegeven over de methode en aansluitend een demotraining gegeven! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. 

Voor en door trainers
De voetbalmethode ontzorgt trainers met kant-en-klare trainingen in een meerjarige leerlijn. Alle trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk; welke ondersteuning willen trainers als ze op het veld staan? VTON werkt hierin nauw samen met trainers uit de jeugdopleidingen van meerdere BVO’s.

Brede ontwikkeling
De voetbalmethode ontwikkelt breed op: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De onderdelen komen vanaf de jongste groepen in alle trainingen terug. Bij de jongste spelers ligt de nadruk op technische basisvaardigheden. In de hogere teams verschuift dit naar fysieke en mentale ontwikkeling.

Doorlopende leerlijn
De voetbalmethode biedt een doorlopende leerlijn van 5 tot en met 19 jaar. Trainers werken met vaste jaarplanningen aan concrete doelen voor elke leeftijd. Ze trainen hun spelers gedurende het jaar gericht naar deze doelen toe. Zo werken ze stap-voor-stap aan hun ontwikkeling.

Digitaal en multimediaal
De voetbalmethode is volledig digitaal met een app voor alle platforms. Daardoor kunnen trainers op het veld de oefeningen ondersteunen met filmpjes en animaties. De methode is continu in ontwikkeling. Door regelmatige updates hebben trainers altijd de meest recente versie.

Meer informatie over VTON is te vinden op de website 
www.vton.nl

Technische Commissie v.v.Hellendoorn


  Vorige     Volgende  

Terug naar overzicht
 

 

Hoofdsponsor Heren
 
 
Hoofdsponsor Dames
 
 
Webshop
 
 
Volgende wedstrijd
 

 

 
Sponsoren
 
 
Magazine 2017-2018