mei13
Afscheid Thijs Heuvink en Roy Willemsen

Aanstaande zaterdag zullen wij voorafgaand aan de wedstrijd v.v. Hellendoorn 1 - Kloosterhaar 1 afscheid nemen van Thijs Heuvink en Roy Willemsen. Thijs en Roy zijn jarenlang actief geweest als spelers van ons eerste elftal en zijn van grote waarde geweest voor onze vereniging.

Thijs Heuvink heeft vanwege blessureleed in de winterperiode het besluit moeten nemen om een punt te zetten achter zijn actieve carrière.

Roy Willemsen is eind vorig seizoen zwaar geblesseerd geraakt. Op dat moment wat het voor Roy niet het juiste moment om stil te staan bij een eventueel afscheid.

Aanstaande zaterdag zullen we Thijs en Roy in het zonnetje zetten om ze te bedanken voor alles wat ze voor onze vereniging hebben betekend. We zullen dit doen voorafgaand aan de wedstrijd v.v. Hellendoorn 1 - Kloosterhaar 1.
LET OP: De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Bestuur v.v.Hellendoorn

Thijs Heuvink                                                 Roy Willemsen