apr27
De Supp organiseert het Heerlijk Helders Fietstochtje

De Supportersvereniging v.v. Hellendoorn organiseert voor alle leden van v.v. Hellendoorn, ouders van voetballende kinderen en verder iedereen die een stukje wil fietsen op Hemelvaartsdag een mooie fietstocht. Er zijn routes van 15 en 25 kilometer. De tochten zijn rondom het dorp, dus inkorten kan altijd. Na de fietstocht is er gezelligheid in de kantine en hopelijk met mooi weer op het terras. De kinderen kunnen zich vermaken met de activiteiten op veld 1, zodat de ouders rustig van een drankje kunnen genieten. Spreek gezellig af met je elftal of de ouders van het elftal van je kind. We zien jullie graag verschijnen, aanmelden is niet nodig. Beginnen aan de fietstocht kan tussen 13.00 en 14.00 uur.

Groeten van de Supportersvereniging.