feb16
Enquête VVH ‘Waar staan we’?

De v.v. Hellendoorn bestaat dit jaar (juli) al weer 5 jaar. De VVH draait goed en biedt de leden, vrijwilligers, supporters en sponsors veel plezier en mooie sport momenten. Er is al veel bereikt waaronder de heren selectie 2e klasse, een toename van het dames voetbal en de jeugd afdeling, een fantastisch onderkomen, een tribune enz., enz.
Het bestuur heeft zich dan ook ten doel gesteld deze ontwikkelingen gestaag voort te zetten maar vooral om het goede te behouden en te borgen en verbeteringen aan te brengen waar nodig. In de ledenvergadering heeft het bestuur aangegeven te werken aan een nieuwe structuur.

Commissie P&O
Een van de uitgangspunten om te werken aan een nieuwe structuur is onder meer om de communicatie te verbeteren. Maar ook om de (ver)binding en samenwerking te vergroten.
Om stappen te maken met betrekking tot deze onderwerpen, is er een Commissie Personeel & Organisatie (P&O Cie) opgericht. De P&O Cie bestaat uit personen, die hun sporen hebben verdiend in het P&O vak.

Pilot groep
Wil je als vereniging stappen maken op de genoemde onderwerpen, dan moet je eerst weten waar staan we? En wat is er dan beter om deze vraag voor te leggen aan de leden zelf.
De eerste stap die de P&O Cie zet is het organiseren van een enquête onder een aantal leden,  een pilot groep, van ca. 20 personen.

Werkwijze
Ieder lid van de pilot groep wordt op zijn/haar e-mailadres benaderd. De enquête wordt vervolgens online afgenomen. Nadat de vragen door een ieder zijn ingevuld, wordt er voor deze groep een bijeenkomst georganiseerd, waar we de uitkomsten presenteren en inzichten met elkaar delen.
Vervolgens zal de groep worden gevraagd welke onderwerpen als eerste moeten worden opgepakt. De uitkomsten van de enquête en actiepunten worden medio april 2011 op de site bekend gemaakt.

Leden die graag willen deelnemen in de P&O Cie, zijn van harte welkom.
Meld je dan bij aan bij Thale Rosien sr. (troosien@ziggo.nl) of 0548-655581.

Met vriendelijke groet,

De P&O Cie
Thale Rosien sr., Michiel Harmsen, Ben Kattenbeld en
Margreet Jonker (opleider en  loopbaancoach Helder-Loopbaanadvies).