jan7
Hoofdsponsor Olthof Beplating verlengt contract met vier jaar.

Met grote trots kan de sponsorcommissie en het bestuur van v.v. Hellendoorn melden dat de overeenkomst met Olthof Beplating als hoofdsponsor met vier jaar wordt verlengd. Afgelopen zaterdag 6 januari heeft Henk Olthof tijdens de nieuwjaarsreceptie de nieuwe overeenkomst ondertekend.

Olthof Beplating is al vele jaren een belangrijke en trouwe sponsor van v.v. Hellendoorn, de laatste jaren als hoofdsponsor.

Volgend jaar is de huidige kledinglijn aan vervanging toe en we zijn dan ook erg blij dat de naam van onze hoofdsponsor wederom vier jaar op de tenues te vinden is.

In Olthof Beplating hebben wij als vereniging al jarenlang een geweldige en bovenal loyale hoofdsponsor. We mogen met recht trots zijn op de steun van zo’n mooi bedrijf en zijn blij met deze nieuwe overeenkomst

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie
v.v. Hellendoorn