Fotohoekje

Actuele stand
Bekijk de actie
Splash voetbalactie

Help in deze competitie met sparen en was je auto bij Splash voetbalactie!

Doe jij al mee?

jan7
Edwin Brandwacht vrijwilliger van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Edwin Brandwacht uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2017. Edwin is al vele jaren een enthousiaste vrijwilliger binnen onze vereniging  en heeft diverse functies ingevuld.

Momenteel maakt Edwin deel uit van de Technische Commissie en is vanuit die rol verantwoordelijk voor alle wedstrijdzaken. Hij verzorgt de coördinatie met het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechters commissie. Tevens is hij een belangrijke spil in het web die jaarlijks alle materialen weer vernieuwen en klaar maken voor alle teams. Edwin maakt wekelijks in overleg met de gemeente de kleedkamer- en veldindeling en verzorgt de communicatie met de KNVB. Tevens maakt Edwin deel uit van de commissies die jaarlijks het schoolvoetbaltoernooi, het kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd en het onderling toernooi organiseren.

Edwin gefeliciteerd!!

Foto: Voorzitter Lorenz Kok & Vrijwilliger van het jaar Edwin Brandwacht