feb6
Dames Hellendoorn begint tweede helft seizoen met zege op DETO
VV Hellendoorn Dames 1 – Deto  Dames 1 (inhaal)   05-02-2011
Competitie wedstrijd 7

Opstelling: Hanneke Wermink, Ellen Wever, Marieka Wermink, Lidian Reimink, Shandra Wemekamp, Moniek Huzen, Henrieke Bosch, Ankie Mollink, Anita Veurink, Joyce de Mink, Melanie de Mink
.

Wissels: Kris Mollink, Wendy Olthof, Laura Holtzer, Inge Kamphuis

Het is de eerste wedstrijd na de winterstop voor de dames van Hellendoorn. Ze spelen tegen Deto die op dit moment onderaan in de competitie staan.

De wedstrijd begint wat rommelig, wat te verwachten is na een hele tijd geen wedstrijden te hebben gespeeld. Hellendoorn laat wel meteen zien dat het het betere team is al is het met mate. Na een kwartier gespeeld te hebben scoort Moniek Huzen de 1-0 uit een afstandschot.
In de 17e minuut wordt Melanie de Mink gewisseld voor Kris Mollink. Anita Veurink schuift door naar linksbuiten en Kris Mollink komt op de rechtsbuiten.

Door het slordige spel van Hellendoorn lijden de dames aan onnodig balbezit en kan Deto zo meer kansen creëren. Zo breekt de spits van Deto in de 30e minuut door, maar Moniek Huzen komt met ingrijpende actie wat wel een vrije trap tegen oplevert. Deze vrije trap eindigt in een doelpunt tegen, nadat de muur niet zo stevig in de schoenen stond.
In de 41 minuut scoort Henrieke Bosch na een geweldige aanval de 2-1.

Ruststand: 1-1
Wissel: Wendy Olthof voor Moniek Huzen

Het is geen topwedstrijd voor Hellendoorn, maar het houdt Deto wel redelijk onder de duim. Zelf komt Hellendoorn ook niet aan scoren toe. Wel komt Hellendoorn heel dicht bij een aantal doelpunten. Zo schiet Anita in de 59e minuut tegen de paal en schiet Henrieke in de 65e minuut tegen de lat.
In de 70e minuut wordt een speelster van Deto van het veld gestuurd nadat ze Kris Mollink onderuit trapt.

Wissel 77e minuut: Laura Holtzer voor Anita Veurink
Wissel 80e minuut: Inge Kamphuis voor Ankie Mollink

Het lukt Hellendoorn maar niet om te scoren, maar dan eindelijk in de 80e minuut scoort Joyce de Mink 2x op rij en zet zo de eindstand op 4-1.

Eindstand: 4-1
Beste speelster: Kris Mollink