jan6
vv Hellendoorn op Twitter!
Sinds 5 januari is V.V. Hellendoorn toegetreden tot de wondere wereld van de Social Media!
Één van de vormen is Twitter. Een aantal vooruitstrevende clubleden hebben reeds een Twitter-account
en die mensen kunnen nu dan ook de Twitter van V.V. Hellendoorn volgen.
Het gaat om de account:  vvhellendoorn

Richt je een tweet aan @vvhellendoorn dan wordt kan iedereen dat bericht lezen die vvhellendoorn ook volgen op Twitter.

Daarnaast worden alle nieuwsberichten automatisch geupload naar het vvhellendoorn twitteraccount. Volg je dus vvhellendoorn dan ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er gebeurt rond onze mooie voetbalclub.

Dus aan allen: maak een twitter account en volg vvhellendoorn en zorg er voor dat iedereen in je netwerk ook vvhellendoorn gaat volgen! Noem zoveel mogelijk @vvhellendoorn in je tweets!